LAAIEND VUUR: de energieke De Dijk tribute!Een aanstekelijke 8-koppige tribute met drie rete-strakke blazers, een stuwende ritmesectie en een energieke frontman met – net als Huub  – een geheel eigen geluid.

Performance

Zoals bekend heeft De Dijk talloze mooie luisterliedjes, maar ook een fiks aantal zeer dansbare en meezing-nummers. Wij zoeken hierin bewust de balans, met oog voor performance op het podium. Daarin zijn we flexibel: als Paul (bas) zijn accordeon pakt voor bijvoorbeeld Als Het Golft, neemt Maut (sax) de bas over, en springt Marc (keys) bij voor derde stem en percussie. Ook bij solo’s zijn we flexibel en op elkaar ingespeeld. Hier en daar – als de sfeer er zich voor leent – trekken we die ook verder, net zoals De Dijk voor veel van hun nummers zelden één vaste uitvoering had, qua opbouw en zelfs in tempo.


Gage en techniek

We bieden betaalbare kwaliteit, omdat we bij Laaiend Vuur enthousiaste semiprofs zijn, maar geen broodspelers. De gage in 2024 is EUR 850,– plus 4x reiskosten Baarn – locatie v.v. (EUR 0,22/km). We gebruiken bij voorkeur onze eigen in-ear sets plus monitormixer, en hebben bewust geen eigen PA aangeschaft omdat elke locatie maatwerk vraagt. PA/zaalversterking en licht is zodoende niet bij de gage inbegrepen en regelen we desgewenst tegen inhuurprijs erbij indien de locatie dat zelf niet heeft voorzien.

Voor het stageplan, zie hier.

Impressie

De demo-reel toont ons live radio-optreden van voorjaar 2023, plus sfeerimpressies van recente festivals. Daarbij ook beeld van de jaarlijkse De Dijk Fanclub Dag ‘23 in Bussum; we waren vereerd uitgenodigd te zijn om juist daar te spelen!

Contact

Voor meer informatie of boekingen: Marc Hinfelaar, contact@laaiendvuur.nl, 0655746523.

TERUG